''Олена Теліга. Повернення''

Вівторок

13

червня

18:30

Зал: Pochayna event hall, зал Gig Space
Адреса: Київ, вул. Степана Бандери 23
Олена Теліга -  феномен української літератури: модель, красива жінка, що любила капелюшки та сукні, авторка сильних та радикальних есе і віршів, діячка ОУН та борець за незалежність. Як можливі такі протилежні поєднання в одній людині ?
Ми розповідаємо не лише життєпис та творчий шлях поетеси, ми намагаємось дослідити як формуються її цінності та ідеали, ким надихалась та захоплювалась сама Теліга.
Ми  дивимось  на жіночу поезію в кризових для нації періодах. Душа у нас (жінок) - криниця, таке сильне, сміливе твердження Теліга доводить власними вчинками. Не втрачаючи при цьому легкості до життя. Вона вчить нас, що ми можемо обирати власне ставлення до будь-яких подій. Жодна війна не здатна відібрати любов до життя, якщо ми самі не вирішуємо її віддати. Теліга - це свято, коротке,  проте яскраве та щасливе.
Перед акторами стоїть зараз багато питань, головне з яких: «Ось ми, живемо серед війни. Справжньої, невблаганної війни. Тож як бути людиною-криницею? Де віднайти те джерело сили в собі?». Через листи та вірші поетеси пробуємо відповісти на ці виклики, бо коли як не зараз можливе і потрібне повернення такої сильної та тендітної жінки, зо віддала  всю себе служінню.

Перед початком на вас чекає бар, де ви можете випити келих вина.
Тривалість вистави 1 година 30 хвилин
Режисер - заслужена артистка України
Лєна Лазовіч
Художник - Надя Кошман
Продюсер – Юлія Саранчева
Літературний редактор - Наталія Василишина

Продаж квитків на захід закінчився

Замовлені квитки


Назва заходу

грн
Тип: Ряд: Стіл: Місце:
Квитків замовлено: 0 0 грн